U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Stichting ''Pearl foundation'': Waarom deze naam?

De doelgroepen die wij als stichting ondersteuning willen bieden kenmerken zich beiden als zeer kwetsbaar. De kinderen die wij ondersteunen hebben vaak een valse start gehad in hun leven. Vaak zijn ze één of beide ouders verloren, emotioneel verwaarloost en hebben ze weinig toekomstperspectief. Onze andere doelgroep, mensen met handicaps, tellen niet volledig mee in de lokale samenleving. Ze leven veelal in extreme armoede en moeten soms de vernedering van het bedelen ondergaan. 

De naam van onze stichting is ontstaan vanuit de manier waarop wij deze achtergestelde mensen zien:
Als een parel in God's hand!

De ''Pearl'' in onze naam verwijst dus naar de parel, een zeer kostbaar juweel. Zo zien wij onze doelgroep. We voelen ons gelukkig dat wijzelf geboren zijn in een rijk en gezegend land, maar beseffen ons tegelijk dat dat niet vanzelfsprekend is!d! Naast onze praktische sponsoring is dat ook iets wat wij met deze mensen delen wanneer wij ze persoonlijk ontmoeten. Elk kind, hoe verwaarloost en onzeker ook, is prachtig in God's ogen en verdient een mooie toekomst! En elk mens met een beperking mag er volledig bij horen en ook naar kunnen bijdragen, God houdt van ze! 

Deze naamgeving en motivatie is ook terug te vinden in de visie die wij geformuleerd hebben voor onze stichting.