U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Beleidsplan Pearl foundation 2017 - 2019

Hieronder kunt u het beleidsplan 2017 – 2019 van Stichting Pearl foundation. We gaan het vierde jaar in sinds de officiële start in oktober 2013. We kijken dankbaar terug op de eerste drie jaren. De belangstelling en financiële steun is continu doorgegaan en zelfs gegroeid. Dit betekent dat we al onze doelstellingen, zoals die beschreven zijn in ons beleidsplan 2014 – 2016, hebben kunnen behalen en zelfs meer hebben kunnen doen!  Tijdens ons bezoek aan Zambia in april 2016 hebben we dit opnieuw met eigen ogen mogen zien!


De afgelopen drie jaar is er wereldwijd weer veel veranderd. Dit geldt ook voor Zambia, waar wij ons vooral aan verbonden hebben. Ook in onze voornaamste partnerorganisatie, Makeni Ecumenical Centre, is volop beweging geweest. Mede door de economisch instabiele situatie en teruglopende steun uit het buitenland is er afgelopen jaar gereorganiseerd. We hebben hier in overleg met Makeni Ecumenical Centre goede nieuwe afspraken over kunnen maken, tot tevredenheid van beide partijen. We gaan met frisse moed verder met het ondersteunen van de mensen die het zo ontzettend goed kunnen gebruiken!


In dit document staan wij stil bij een aantal zaken. Welke resultaten hebben we de afgelopen drie jaren behaald? Hoe gaan we verder? Wat zijn onze nieuwe doelen en wat gaan wij doen om deze te realiseren?

Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij Pearl foundation en in het bijzonder voor onze sponsors. Tegelijk geeft het ons houvast en helpt het ons een goede koers te blijven houden. Veel leesplezier!

 

Download hier: Beleidsplan Pearl foundation 2017 - 2019